UppsalaDemokraten behöver din hjälp!

UppsalaDemokraten har gått från klarhet till klarhet, men nu hotas utgivningen av en riktigt dålig julklapp från Presstödsnämnden. Vi behöver din hjälp!

Läs mer här.

Vi vet att många fortfarande inte tagit steget till att bli prenumeranter. Vilka finns i din omgivning som inte redan prenumererar på UppsalaDemokraten? Har dina vänner och släktingar tidningen? Har ni tidningen på jobbet eller institutionen? Kan du fråga människor på din arbetsplats och i ditt bostadsområde? Kan du ringa runt eller mejla medlemmarna i någon förening du är med i och fråga dem om de vill prenumerera?

Du kan värva personer som betalar själva, men du får också ge bort upp till fem prenumerationer. En 12 nummers provprenumeration kostar 100 kr, en halvårsprenumeration kostar 250 kr och en helårsprenumeration kostar 470 kr.

Värva / ge bort genom att mejla önskad prenumeration, namn och adress tillforlag@etc.se. Skriv ”UppsalaDemokraten” i ämnesraden.

Intressant?

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Annonser

4 responses to “UppsalaDemokraten behöver din hjälp!

 • Ulla Wall

  Jag ville gärna fortsätt med att prenumerera på Uppsalademokraten.
  Och om tidningen vore intresserad av de övriga kommunernas kommunalpolitik också så skulle jag bli en trogen prenumerant!
  Dt borde vara ett par sidor varje nummer som refererade från de övriga kommunerna i hela Uppsala län i varje fall efter varje kommunfullmäktigemöte! Gärna några med synpunkter från de våra från olika nämnder där olikheterna i synsätt partierna emellan har förberetts. I Enköping spelar det sor roll hur vi når framgång i nämnderna för i kommunfullmäktige är vi i minoritet och förlorar varje fråga! moderaterna och cenern uppför sig gammaldags diktatoriskt, med en ung kvinna i ledningen! Att sitta här i enköåing och läsa in Uppsala när vi har det så svårt i Enköping utan att det får någon publicitet vill int jag betala för! Det är viktif´gt att få till det medsocialdemokratisk press! Vill ni ha Enköpngsbor som prenumeranter? Vänligen Ulla Wall

 • fredrik

  Ulla: Vår nyhetsredaktion består av en person. Så att täcka lokalpolitiken i grannkommunerna är idag en omöjlighet. För det krävs mer resurser. Det vill säga fler prenumeranter och presstöd. Men jag hoppas att det finns sådant som är läsvärt i tidningen i alla fall. Och om du känner någon i Uppsala som kan tänkas vara intresserad av UppsalaDemokraten kan du ju alltid teckna en prenumeration som julklapp.

 • Bertil Jansson

  När tidningen har ekonomiska problem borde postgironummer lysa som neon överallt på alla websidor som man landar på, men så är det inte – lite svårt att förstå – således tips till den som kan påverka.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: